Support Center

Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Daemon connections disappear !

JoPo Aug 02, 2018 05:31PM CEST

Hi.

I update my pc to W10. Lemur was working correctly with W7. I use a tablet via wifi and loopmidi.

When I start the pc, it works but after some time, 5 or 10 mn, it doesn't anymore. In daemon, the connections have disapeared ! If I re-launch lemur in the tablet, they appear again for 5 or 10mn, etc. In lemur settings, the midi ports are still there but in daemon, no more anything.

I already searched a solution for that issue over internet without luck. That's annoying !

Any idea ?

Up 0 rated Down
JoPo Aug 12, 2018 02:53PM CEST
I've got a good improvment since I lauch daemon in windows 7 compatibility mode but connections still disapear after hours (it was 10 or 20mn before !)

I must precise that after closing & re-launching daemon, it works again; like when I re-launch lemur on the tablet or even reassign midi I/O on lemur.

I must precise too that I'm just using lemur in order to have a nice DAW remote controler under the hand that work through midi. That allows me to remote my DAW (cubase 9.5) even when any other ap^plication is active on my pc.

Thanks for any idea / help / encouragement or any sign !

This question has received the maximum number of answers.

support@liine.net
http://assets0.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete